Allehelgengudstjeneste i Johanneskirken v/ Anne Mia Lykner og Christel Frederiksen | Greve Sogn

Søndag d. 6. november 2022, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Anne Mia Lykner

Allehelgenssøndag 6. november

Kl. 11 i Johanneskirken

I kirken fejrer vi den første søndag i november Allehelgensdag som en mindedag for de døde. Det er som om, man igen har fået øje på behovet for at udtrykke taknemmelighed for det liv, vi har delt med de mennesker, som vi med sorg har fulgt til graven. Det behov finder ikke mindst sit udtryk i kirkens Allehelgensfejring, hvor præsterne ved gudstjenesten læser navnene op på de mennesker, som er gået bort i det forgange år, og som pårørende kommer for at mindes.

Efter gudstjenesterne bydes der på samvær over en kop kaffe.