Julekoncert i Johanneskirken | Greve Sogn

JULEKONCERT

med sopranen Elsebeth Dreisig og Greve Harmoniorkester

Torsdag 1. december kl.19:30 i Johanneskirken

”Det’ sør’me, det’ sandt december”. Den første låge i julekalenderen åbnes, og det betyder, at Johanneskirken vil genlyde af julens toner og anden musik, der kan medvirke til at bibringe tilhørerne i - i hvert fald en begyndende – julestemning.

Solisten er én af landets bedste og meget benyttede lyriske sopraner, som på danske og udenlandske operascener har medvirket i et meget bredt repertoire såvel det klassiske – f.eks. Violetta i ”la Traviata” og Musetta i ”la Boheme”- som i det moderne. Der er fri entré til koncerten, men et lille bidrag, lagt i kirkens indsamlingsbøsser eller indbetalt på MobilePay, vil gå ubeskåret til sognets menighedspleje og den julehjælp, vi må forvente et større behov for i år.