Gudstjeneste - Kom til C.V. Jørgensen i Johanneskirken | Greve Sogn

Gudstjeneste - Kom til C.V. Jørgensen i Johanneskirken

Torsdag d. 13. oktober 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Christel Frederiksen

”Bibelen ligger slidt & solidt i natbordsskuffen sort som en panter. Et eventyrligt smykkeskrin med ord der funkler ligesom diamanter” (Citat: C. V. Jørgensen, Hotel Halleluja)

Kom til C. V. Jørgensen - gudstjeneste

Torsdag 13. oktober kl. 19.30 i Johanneskirken

C.V. Jørgensens sangtekster emmer af religiøse motiver og metaforer, som giver

udtryk for en søgen efter mening og efter liv, lys og kærlighed. Ved gudstjenesten vil vi med dette udgangspunkt tolke nogle af C. V. Jørgensens centrale tekster ud fra en eksistentiel og teologisk vinkel. Ved gudstjenesten vil der blive spillet og sunget kendte og elskede C. V. Jørgensen sange, ligesom der vil være mulighed for at synge med på teksterne. Solist er Torsten Lefmann og Greve Sogns Pigekor medvirker også.

”Solsorten synger solen i sænk, til Skaberens fulde tilfredshed.” (C. V. Jørgensen: ”Til Skaberens fulde tilfredshed”)