AFLYST pga. SYGDOM - Koncert, m /Elias Holm, i JK | Greve Sogn

AFLYST pga. SYGDOM - Koncert, m /Elias Holm, i JK

Søndag d. 24. oktober 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:15

Aflyst pga. sygdom!

Søndag 24. oktober kl. 15.00:

Den unge talentfulde pianist Elias Holm, som vi flere gange tidligere har hørt i Johanneskirken, spiller denne eftermiddag Bachs Goldbergvariationer udgivet første gang i 1741. Legenden siger, at variationerne, som har en let og livfuld karakter, sandsynligvis blev til på bestilling af den russiske grev Keyserling og opkaldt efter den unge Bach-elev Johann Gottlieb Goldberg, der ifølge overleveringen ofte måtte spille værket ”til husvalelse for grevens søvnløshed”. Greven blev aldrig træt af værket og ville høre det igen og igen. Det forstår man godt. Samtidig med en umiddelbar friskhed fremstår Johan Sebastian Bachs musik med så mange lag, at man også kan blive ved med at finde og opleve nyt i hans musik.