Allehelgens gudstj. JK v/ Kjeld-Ole | Greve Sogn

Kjeld-Ole Munk

Allehelgenssøndag 7. november

Kl. 11 i Johanneskirken

I kirken fejrer vi den første søndag i november Allehelgensdag som en mindedag for de døde. Det er som om, man igen har fået øje på behovet for at udtrykke taknemmelighed for det liv, vi har delt med de mennesker, som vi med sorg har fulgt til graven. Det behov finder ikke mindst sit udtryk i kirkens Allehelgensfejring, hvor præsterne ved gudstjenesten læser navnene op på de mennesker, som er gået bort i det forgange år, og som pårørende kommer for at mindes. Efter gudstjenesten bydes der på hyggeligt samvær over en kop kaffe.

Mindeord

Vi har mistet Eva Bjergkvist, der i mange år var kordegn i Greve sogn. Da hun blev pensioneret, tog hun en tørn i menighedsrådet. Mest kendt er hun for sit utrættelige frivillige arbejde i sognet, hvilket også gav hende Greve kommunes frivillighedspris. Vi er dybt taknemlige for hendes indsats. Æret være hendes minde