Filmaften i Joh. k 19.30, Onkel | Greve Sogn

Filmaften i Joh. k 19.30, Onkel

Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Filmaften - Onkel

Onsdag 22. september kl. 19.30 i Johanneskirken.

Kris på 27 er yderst beskyttende overfor sin halvinvalide onkel, som hun driver et mindre landbrug i Sønderjylland sammen med. Da Kris redder en kalv under en fødsel, bliver hendes interesse for dyrlægefaget igen vakt, og hun opdager langsomt, at der er et liv uden for gården. Her møder hun den unge Mike. Sød musik opstår mellem dem, og et skelsættende spørgsmål presser sig på. Hun må beslutte, om hun vil blive på gården eller følge sit hjerte og sine spirende drømme. Instruktør Frelle Petersen har i sin research til filmen boet på den gård, hvor filmen foregår og har castet i nærområdet for at opnå den rette accent af sønderjysk. De to hovedroller spilles af virkelighedens niece og onkel, Jette Søndergaard og Peter Hansen Tygesen.