Foredrag med Broder Theodor i JK | Greve Sogn

Tirsdag d. 23. november 2021, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Foredrag med den danske franciskanermunk Broder Theodor fra Assisi

Tirsdag den 23. november kl. 17.00 - 19.00 i Johanneskirken

Den danske munk Broder Theodor fra Basilica di San Francesco i Assisi kommer til Danmark i november 2021 og besøger bl.a. Johanneskirken. Broder Theodor fortæller om sit liv, før han blev munk og om det arbejde, han har udført som broder i den katolske orden i 12 år i Roskilde. Han aflagde sine munkeløfter i 1991 og var derefter et år i Centralamerika, hvor han bl.a. i et år fulgte sine medbrødres arbejde omkring AIDS problematikken i Honduras hovedstad i Tegucigalpas slum. Broder Theodor fortæller om sine mange interessante oplevelser gennem tiden og om de sidste 25 år, hvor han har været tilknyttet Franciskanerordenen i Assisi. Der serveres sandwich, og der er mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.